Vinturer

Följ med på en vintur till Napa Valley eller Sonoma Valley, Kaliforniens bästa och kanske mest kända vindistrikt! Njut av den storslagna naturen utanför San Francisco och vandra bland vingårdar och druvklasar. Vi erbjuder både hel- och halvdagsturer inklusive vinprovning. Läs mer i menyn nedan och välkommen med din biljettbokning!

Vinturer
 
Vinprovning i Napa Valley - heldag

Vinprovning i Napa Valley - heldag

Denna heldagstur med vinprovning tar dig till Napa Valley, Kaliforniens kanske mest berömda vinregion och Nordamerikas främsta vindistrikt. Napa Valley ligger ca 80 km norr om San Francisco. Boka biljetter till en vintur i Napa Valley hos oss!

Från 798 kr
Vinprovning i Sonoma Valley - halvdag

Vinprovning i Sonoma Valley - halvdag

Denna halvdagstur tar dig till Sonoma Valley i Kaliforniens vackra vinregion och bjuder både på vinprovning och otrolig utsikt över det pittoreska Sonoma County. Boka dina biljetter idag och förbered dig på en resa du aldrig glömmer!

Från 710 kr
Muir Woods & Vinprovning Deluxe

Muir Woods & Vinprovning Deluxe

Vinturen Muir Woods & Vinprovning Deluxe är ett underbart sätt att uppleva två av San Franciscos mest populära attraktioner. På morgonen utforskar du Redwood Sequoia träden i Muir Woods och på eftermiddagen kan du koppla av och provsmaka några utsökta viner, medan din guide introducerar dig till den vackra vinregionen i norra Kalifornien.

Från 1055 kr
Svenska
Ticmate
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen