Sök biljetter

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Liknande kategorier

Muir Woods & Vinprovning Deluxe

 
Från 1 325 kr
Kaliforniens vindistrikt ligger mindre än en timmes bilresa från San Francisco och tillhör de mest populära destinationerna i San Francisco-området. Vår omtyckta sightseeing Muir Woods & Vinprovning Deluxe är ett utmärkt sätt att uppleva två populära sevärdheter på samma dag!

På morgonen får du utforska de spektakulära redwood träden i Muir Woods* och på eftermiddagen kan du koppla av och provsmaka några fina viner, medan din guide berättar mer om vindistriktet och vingårdarna i omgivningarna. Denna tur är perfekt för både dig som är på vinprovning för första gången, och dig som har en vinkällare full av fina viner.

Turen Muir Woods & Vinprovning Deluxe inkluderar tre vinprovningar. Vi besöker ett par små vingårdar i Sonoma Valley och Napa Valley samt det berömda Sonoma Plaza. All vinprovning är inkluderat och du har möjlighet att provsmaka 5-10 utsökta viner vid varje stopp! Gourmetostar och tilltugg serveras vid vissa stopp. I turen ingår även ett valfritt stopp på Golden Gate-bron eller i Sausalito. I slutet av dagen kan du, om du vill, ta färjan från Sausalito tillbaka till San Francisco, eller så åker du med bussen tillbaka till hotellet.

Turens längd: 9 timmar

*Entré till Muir Woods National Monument ingår inte i priset. Kostar ca $7 för vuxna, barn fri entré.  

VIKTIG INFORMATION:
- Din voucher/e-biljett skickas till din e-postadress som en bifogad PDF-fil.
- Turen inkluderar gratis transfer från och till ditt hotell, om det ligger i närheten av Union Square och Downtown-området. Inom 48 timmar från det att du har slutfört din bokning skickas din PDF-voucher/e-biljett, med upphämtnings tid, till din e-postadress. Upphämtning är mellan kl. 07.30 till 08.30.
- Om du inte bor på ett hotell nära Fisherman’s Wharf och Downtown San Francisco, ombeds du att möta upp vid researrangörens kontor på Harrison Street i San Francisco vid turens start kl. 07.30. Detta bekräftas inom 48 timmar, när vi skickar din PDF-voucher/e-biljett till din e-post.
- Entré till Muir Woods National Monument ingår INTE, kostar ca $7 för vuxna, gratis entré för barn.
- Alla vinprovningar ingår!
- Barn får följa med på denna tur, men du måste vara 21 år eller äldre för att provsmaka viner.
- Barn biljetter för barn under 11 år.
- Guidning på engelska.
- Audio-guide med inspelade kommentarer via hörlurar finns tillgängliga på engelska, spanska, tyska, franska, italienska, koreanska, japanska, portugisiska och mandarin.
- Om du väljer att beställa audio guide måste du ta med en $20 deposition per person. Du får tillbaka denna deposition i slutet av dagen.
- Ingen tur på Thanksgiving, jul och nyår. OBS! Entré till Muir Woods National Monument ingår INTE. Kostar ca $7 för vuxna, barn fri entré.

Öppettider

Hämtning från ditt hotell sker mellan kl 07.30 och 08.30.

Boka

mån, 28 sep 2020

Direktbekräftelse

Skriv ut e-biljett

Guidning på:

Varaktighet: 9 timmar

Vägbeskrivning

Muir Woods & Vinprovning Deluxe

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!