San Francisco Sightseeing

Upplev fantastiska San Francisco! Här hittar du vårt stora utbud av turer i och omkring San Francisco, både guidade rundturer och sightseeing på egen hand. Följ med på vinprovning i Napa Valley och Sonoma Valley kombinerat med besök i Muir Woods där de berömda Redwood-träden finns, upplev Highway One och Kaliforniens vackra kustlinje eller välj bland flera olika sightseeing alternativ på egen hand med de populära hop on hop off-bussarna! Välkommen till ditt San Francisco!

San Francisco Sightseeing
 
Muir Woods, Sausalito & Alcatraz

Muir Woods, Sausalito & Alcatraz

5.0
(1)

Följ med på oförglömlig resa till 3 av San Franciscos mest populära sevärdheter! Besök Muir Woods, hem för de gigantiska rödträden, och njut av den lugna atmosfären. Spendera tid i charmiga kuststaden Sausalito och avsluta med ett besök på Alcatraz Island. Det blir tre fantastiska upplevelser på en och samma dag!

Från 1071 kr
Hop-On Hop-Off + Alcatraz

Hop-On Hop-Off + Alcatraz

5.0
(1)

Detta Hop-On Hop-Off paket ”4-in-1” INKLUSIVE besök på fängelseön Alcatraz, kombinerar FYRA mycket olika turer i en och samma värdebiljett! Utforska Downtown San Francisco, Golden Gate-bron, Sausalito och Golden Gate Park med obegränsade av- och påstigningar, i upp till 72 timmar. Boka din biljett här!

Från 1028 kr
Yosemite Heldagstur

Yosemite Heldagstur

Kliv upp i ottan och följ med på en heldagstur till Yosemite National Park! Vandra bland de majestätiska rödträden Giant Sequoia Redwoods. Det blir en upplevelse för livet! Boka biljetter här!

Från 1542 kr
City Insider's & Alcatraz

City Insider's & Alcatraz

Börja dagen med ett besök på den ökända fängelseön Alcatraz. På eftermiddagen får du utforska San Francisco från ett lokalt perspektiv på vår City Insider's tur. I turen ingår åtskilliga av San Franciscos främsta höjdpunkter och sevärdheter! Boka redan nu.

Från 1071 kr
Fisherman's Wharf till fots

Fisherman's Wharf till fots

Höjdpunkterna på denna promenad i San Franciscos Fisherman’s Wharf omfattar de världsberömda spårvagnarna och världens krokigaste gata, Lombard Street, som mer ser ut som en orm än en gata. Boka dina biljetter till Fisherman’s Wharf till fots här!

Från 533 kr
Hop-On Hop-Off San Francisco

Hop-On Hop-Off San Francisco

Detta Hop-On Hop-Off pass ”4-in-1” kombinerar FYRA mycket olika turer i en och samma biljett! Med en Hop-On Hop-Off biljett har du möjlighet att utforska Downtown San Francisco, Golden Gate-bron, Sausalito och Golden Gate Park m m. med obegränsade av- och påstigningar, i upp till 48 timmar. Smart och smidigt!

Från 477 kr
Hop-On Hop-Off + Muir Woods

Hop-On Hop-Off + Muir Woods

Detta Hop-On Hop-Off paket ”5-in-1” kombinerar FEM mycket olika turer i en och samma biljett! Med detta Hop-On Hop-Off pass har du möjlighet att utforska Downtown San Francisco, Golden Gate-bron, Sausalito, Golden Gate Park och Muir Woods National Monument, med obegränsade av- och påstigningar, i upp till 72 timmar. Sightseeing har aldrig varit enklare!

Från 841 kr
Magic Bus - San Francisco

Magic Bus - San Francisco

Kliv ombord på San Franciscos Magic Bus och låt dig transporteras tillbaka i tiden till 1960-talet! Med såpbubblor i luften och blommor i håret reser vi tillbaka till San Franciscos Summer of Love. Din hippie värdinna guidar dig genom tid och rum, med historier om kulturella landmärken och hemligheter i San Franciscos hippierörelse.

Från 514 kr
Monterey & Carmel Heldagstur

Monterey & Carmel Heldagstur

Häng med på en road trip längs en av de vackraste kustvägarna i världen! Vi kör på klassiska Highway One, genom Santa Cruz mot Monterey-halvön, längs 17-Mile Drive och vidare in i den charmiga staden Carmel-by-the-sea, där du hittar massor av härliga restauranger och gallerier. Hemvägen går genom världens teknikhuvudstad, Silicon Valley, tillbaka till San Francisco.

Från 1402 kr
Hop-On Hop-Off Freestyle

Hop-On Hop-Off Freestyle

Boka det ultimata San Francisco Sightseeing paketet! San Francisco Freestyle ger dig 48 timmar Hop-On Hop-Off City Sightseeing med fyra olika turer runt San Francisco, samt ditt val av ytterligare 3 eller 5 populära turer och sevärdheter. Du kan välja mellan en Bay Cruise, entrébiljett till Walt Disney Family Museum med mera med mera. Boka online!

Från 926 kr
San Francisco by Night

San Francisco by Night

Följ med på en 90 minuters guidad aftontur i San Francisco! Se de mest intressanta och levande stadsdelarna, till exempel finansdistriktet, Chinatown, North Beach, Nob Hill, Alamo Square och Embarcadero på kvällen. Boka dina biljetter till San Francisco by Night sightseening hos SanFranciscoBiljetter.se!

Från 206 kr
San Francisco Segway

San Francisco Segway

San Francisco Segway sightseeing är troligen det roligaste sättet att lära känna denna härliga stad på! Häng med på en annorlunda guidad rundtur i San Francisco som du sent kommer glömma! Välj mellan Wharf & Waterfront, San Francisco Night Tour och Golden Gate Park!

Från 701 kr
Muir Woods & Vinprovning

Muir Woods & Vinprovning

Se några av världens högsta redwood träd i Muir Woods på morgonen och avsluta dagen med vinprovning i norra Kaliforniens främsta vindistrikt. Vår Woods & Wine-tur är en kombination av två unika kaliforniska upplevelser på en och samma dag. Boka biljetter till Muir Woods & vinprovning här!

Från 935 kr
Muir Woods & Vinprovning Deluxe

Muir Woods & Vinprovning Deluxe

Vinturen Muir Woods & Vinprovning Deluxe är ett underbart sätt att uppleva två av San Franciscos mest populära attraktioner. På morgonen utforskar du Redwood Sequoia träden i Muir Woods och på eftermiddagen kan du koppla av och provsmaka några utsökta viner, medan din guide introducerar dig till den vackra vinregionen i norra Kalifornien.

Från 1113 kr
Svenska
Ticmate
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till varukorgen